როგორ მოვამზადოთ ისპანახის კრემ-სუპი
ვასუფთავებთ და ვრეცხავთ კარტოფილს და ხახვს. გარეცხეთ ისპანახი გამდინარე წყლის ქვეშ. შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც ახალი, ასევე გაყინული ფოთლები.
კარტოფილი მოათავსეთ წყალში და ადუღეთ სანამ დარბილდება.
ტაფაზე გააცხელეთ მცენარეული ზეთი და შევწვათ მასში ხახვი.
ისპანახი ოდნავ მოხარშეთ წყალში, გაწურეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, დაუმატეთ ნაღები და ათქვიფეთ ბლენდერით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ გააფორმოთ ისპანახის ფოთლებით, თხილით, ნაღებით.
როგორ მოვამზადოთ ისპანახი ყველაზე გემრიელად - პრასით და ნაღების სოუსით