როგორ გამოვაცხოთ ტორტი
მოამზადეთ ცომი ბისკვიტური ტორტის გამოცხობისათვის. ამისათვის ათქვიფეთ მიქსერით 3 კვერცხი, 3/4 ჭიქა შაქრის ფხვნილი. ათქვეფის დროს მასა უნდა გაიზარდოს 2-3 ჯერ, შაქარი კი ბოლომდე გაიხსნას.
გახსენით ერთი ჩაის კოვზი სოდა ზმარში და დაამატეთ ეს ცომში . ყველაფერი აურიეთ ერთმანეთში კარგად. ბისკვიტის გამოცხობის დროს სოდის ჩანაცვლება შეიძლება იგივე რაოდენობის ცომის გამაფხვიერებელ ფხვნილში, მისი ფქვილში შერევით.