როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯანი, რომ სოკოს კერძივით გემრიელი გამოვიდეს
ბადრიჯანი გარეცხეთ. ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით.
ჯამში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ ცოტა მარილი და ჩადეთ დაჭრილი ბადრიჯანი. გააჩერეთ 30 წთ.
ტაფაში მოშუშეთ ხახვი, დაუმატეთ გაწურული ბადრიჯანი.
დაჭყლიტეთ ნიორი, დაჭერით მწვანილი. დაუმატეთ ბადრიჯანს არაჟანი და ნიორი და აურიეთ.
მოაყარეთ მარილი, პილპილი და მოშუშეთ 5-7 წუთი.
ბოლოს დაუმატეთ მწვანილი და გემრიელად მიირთვით!