9 ხრიკი, თუ როგორ გააკეთოთ ეკონომია სამზარეულოში, გაზსა და ელექტროობაზე
აადუღეთ ჩაიდანში, მხოლოდ იმდენი წყალი რამდენიც შეიძლება დაგჭირდეთ.
გაადნეთ პროდუქტები ღამე მაცივარში დატოვებით, და არ გაადნოთ ისინი მიკროტალღურში ან გაზქურაში.
თუ გაზქურას ხშირად გააღებთ, ის სითბოს კარგავს. ამიტომ, თუ კარი სუფთა გექნება\თ, ხოლო შუშა გამჭვირვალე, გაღების გარეშე დაინახავთ თუ რა მდგომარეობაშია კერძი.
დაახურეთ თავსახური ტაფებს და ქვაბებს, რათა სითბო არ გაიფანტოს.
გამოიყენეთ სწორი ზომის ქვაბი, რომელიც კომფორაზე მიდის. ხოლო გაზს წყლის ადუღების შემდეგ დაუწიეთ.
რეგულარულად გაადნეთ საყინულე, ამის შემდეგ ის უფრო ეფექტურად იმუშავებს.
თუ ონკანს წყალი გასდის, სასწრაფოდ შეაკეთეთ.
მოაცილეთ ნადები ჩაიდანს ის უფრო სწრაფად ადუღდება.
დაჭერით ბოსტნეული პატარა ზომებით - ისინი უფრო სწრაფად მომზადდება.