როგორ გავაბევროთ ფარში გემრიელი კატლეტებისთვის
წიწიბურას დაასხით მდუღარე წყალი და ქვაბში დაიწყეთ ხარშვა. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან. ბურღული უნდა იდგეს 30 წუთის განმავლობაში. დააფარეთ თავსახური და დაიწყეთ ფარშის მომზადება.
გატარებული ხორცი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაღაზიაში, ან თავად მოამზადოთ. ხორცის საკუთარი ხელით მოსამზადებლად დაგჭირდებათ ხორცი, ცოტა ცხიმი და ხორცსაკეპი მანქანა. ყველა ინგრედიენტი დაჭერიტ პატარა ნაჭრებად და გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ შეაზავეთ.
ხახვი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შეურიეთ ხორცს.
წიწიბურა შეურიეთ ფარშს, დაუმატეთ 1 ცალი კვერცხი და შეწვით კარგად გახურებულ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.
გემრიელად მიირთვით!