როგორ გავაკეთოთ თევზის მარინადი სახლის პირობებში, რომ მაღაზიაში აღარ ვიყიდოთ
დაიწყეთ თევზის გასუფთავებით და თავების, ფარფლების და კუდის მოცილებით. ეს არის ყველაზე შრომატევადი პროცესი. თევზი დაჭერით საშუალო ნაჭრებად (3-4 სმ.) და მოაყარეთ მარილი.
აადუღეთ წყალი. დაამატეთ მარილი, შაქარი და დანარჩენი ინგრედიენტები. ადუღეთ 3-4 წუთის განმავლობაში. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააცივეთ.
სუფთა ქილებში ჩადეთ თითო დაფნის ფოთოლი, პილპილის რამდენიმე მარცვალი, ხახვი, ქაშაყის ნაჭრები და დაასხით გაციებული მარილწყალი.
გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 3 სთ. შემდეგ შედგით მაცივარში 48 სთ.
სურვილისამებრ შეგიძლიათ მოაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.
გემრიელად მიირთვით!