როგორ მოვამზადოთ მწვანე ლობიო ცივად
ლიბიო გაარჩიეთ და მოხარშეთ. მოხარშვისთანავე გადაწურეთ და გააცივეთ.
ტაფაზე მოშუშეთ ზეთში ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. დაამატეთ გახეხილი ნიორი და ხმელი სუნელები.
ლიბიო გაარჩიეთ და მოხარშეთ. მოხარშვისთანავე გადაწურეთ და გააცივეთ.
ტაფაზე მოშუშეთ ზეთში ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. დაამატეთ გახეხილი ნიორი და ხმელი სუნელები.
ხახვი, ნიორი და სუნელები შეურიეთ ლობიოს, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მწვანე წიწაკა.
ბოლოს შეკმაზეთ კერძი ძმრით და მარილით.