როგორ მოვამზადოთ ქათმის ჩიხირთმა
ტრადიციულად ამ კერძის მოსამზადებლად იყენებენ მსუქან ქათამს და ხახვს შუშავენ ქათმის ბულიონის მოხდილ ცხიმზე. ჩვენი რეცეპტი არის ერთობ დიეტური და სურვილისამებრ თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ზეთი და არა კარაქი.
პირველ რიგში, უნდა წვრილად დავჭრათ ხახვი და მოხრაკოთ კარაქში ან ზეთში დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ მოაყარეთ ხახვს ფქვილი და შუშეთ დაახლოებით ორი წუთის განმავლობაში და დაამატეთ პატარა კუბებად დაჭრილი ქათმის ფილე.