როგორ მოვამზადოთ ფაჯი 2 ინგრედიენტით
მომზადების წესი:
გამდნარი შოკოლადი და არაქისის კარაქი შეურიეთ ერთმანეთს, მიკროტალღური ღუმელისთვის განკუთვნილ მინის ჯამში.
გააცხელეთ მიკროტალღურ ღუმელში 45 წამი და აურიეთ. შემდეგ კიდევ შეაცხელეთ 1 წუთამდე, სანამ მასა კარგად არ გაცხელდება.
თუ არ გაქვთ მიკროტალღური ღუმელი, მასა შეგიძლიათ გააცხელოთ ქვაბით დაბალ ცეცხლზე, გაზზე.
მოურიეთ და ჩაასხით
გამდნარი ინგრედიენტები უბრალოდ მოურიეთ, სანამ მასა ერთგვაროვანი არ გახდება. შემდეგ, ჩაასხით მზა ფორმაში, რომელშიც ჯერ საცხობი ქაღალდი უნდა ჩააფინოთ.
გაათანაბრეთ და გააგრილეთ
შპატელის დახმარებით გადაასწორეთ ზედაპირი და შედეთ მაცივარში, 1-2 სთ-ით. სანამ ბოლომდე არ გამაგრდება.
სერვირება
პერგამენტის ქაღალდიანად ამოიღეთ ფაჯი და დაჭერით პატარა კუბებად. თუ დანა დაჭრის დროს ეწებება
თეა ინასარიძე
წყარო: instructables.com