როგორ მოვამზადოთ სამფენოვანი ნამცხვრები
ოთახის ტემპერატური კვერცხები (გამოიღეთ ისინი მაცივრიდან მომზადებამდე დაახლოებით 30 წუთით ადრე) გაყავით ცილებად და გულებად. მათგან პირველი შედგით მაცივარში.
კარაქი გაალღვეთ მიკროტალღურ ღუმელში ან ცხელი წყლის აბაზანაში და გააცივეთ. კვერცხის გულები საგულდაგულოდ აურიეთ შაქარს, რათა იგი გაიხსნას და გაურიეთ 20მლ წყალი. დაუმატეთ გამდნარი (გაცივებული კარაქი) და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.