როგორ მოვამზადოთ ნაყინი (სახლის პირობებში)
ავიღოთ საშუალო ზომის ორი ჯამი, გავტეხოთ კვერცხი ისე, რომ კვერცხის გულები ერთ ჯამში მოიქცეს, ცილა კი მეორეში.
ცალკე ავთქვიფოთ ნაღები.
ავიღოთ საშუალო ზომის ორი ჯამი, გავტეხოთ კვერცხი ისე, რომ კვერცხის გულები ერთ ჯამში მოიქცეს, ცილა კი მეორეში.
ცალკე ავთქვიფოთ ნაღები.
კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავთქვიფოთ.
ყველა ინგრედიენტი ნელ–ნელა ერთმანეთს შევურიოთ, ასევე შეგვიძლია დავუმატოთ მარწყვი (რეკ. გაყინული).
ჩავდოთ ნაყინი კონტეინერში და მაცივარში მინიმუმ 2 საათი გავაჩეროთ.