როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი, ჰაეროვანი და ძალიან მარტივი დესერტი 5 ინგრედიენტით
მომზადება: გაახურეთ ღუმელი 175°C-ზე. საცხობ ფორმას (დაახლოებით 23x33 სმ) წაუსვით ცოტაოდენი კარაქი.
პირველი ფენა: ფორმის ფსკერზე თანაბრად გადაანაწილეთ ლიმონის მზა შიგთავსი (Lemon Pie Filling).
კრემ-ყველის ფენა: პატარა ჯამში ათქვიფეთ კრემ-ყველი (შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა შაქრის პუდრი და ვანილი სიტკბოსთვის).
კოვზით მოათავსეთ კრემ-ყველის "გუნდები" ლიმონის ფენის ზემოდან.
მშრალი ნაზავი: კრემ-ყველისა და ლიმონის ფენას ზემოდან თანაბრად მოაყარეთ ნამცხვრის მშრალი ფხვნილი (Cake Mix).
არ მოურიოთ!
კარაქი: მთელ ზედაპირზე დაალაგეთ კარაქის თხელი ფირფიტები ისე, რომ მაქსიმალურად დაიფაროს მშრალი ფხვნილი. ეს უზრუნველყოფს ოქროსფერ და ხრაშუნა ზედაპირს.
ცხობა: შედგით ღუმელში და აცხვეთ 35-45 წუთის განმავლობაში, სანამ ზედაპირი არ ოქროსფერი გახდება და შიგთავსი არ აბუშტუკდება.
დასრულება: გამოიღეთ ღუმლიდან და აცადეთ სრულად გაციება (ეს მნიშვნელოვანია, რომ კრემი დასტაბილურდეს).
სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

სასარგებლო რჩევები:
სერვირება: უგემრიელესია ათქვეფილ ნაღებთან (Whipped Cream) ან ვანილის ნაყინთან ერთად.
ტექსტურა: თუ გსურთ უფრო მეტი ციტრუსის არომატი, მშრალ ნაზავში ჩაახეხეთ ერთი ლიმონის ცედრა.