როგორ მოვამზადოთ სახლის ბეილისი 10 წუთში
ნაღები ოდნავ გაათბეთ (არ უნდა ადუღდეს!).
დაუმატეთ კონდენსირებული რძე, კაკაო (ან შოკოლადის სიროფი), ვანილი და ყავა.
ყველაფერი კარგად მოურიეთ, რომ ერთგვაროვანი გახდეს.
როცა მასა ოდნავ გაგრილდება, დაამატეთ ალკოჰოლი (ვისკი ყველაზე ბეილისურ გემოს იძლევა).
ჩაასხით ბოთლში და შეინახეთ მინიმუმ 4–6 საათით მაცივარში.
რჩევები: საუკეთესო გემო მეორე დღიდან აქვს
მაცივარში ინახება 2–3 კვირა
დაასხით ყინულზე, დაუმატეთ ყავაში ან მიირთვით დესერტებთან.
