როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯნის საცივი
გრძლად დაჭერით პატარა ზომის ბადრიჯნები, მოხარშეთ და გაწურეთ.
წვრილად დაჭერით ხახვი და მოხრაკეთ ზეთში.
გრძლად დაჭერით პატარა ზომის ბადრიჯნები, მოხარშეთ და გაწურეთ.
წვრილად დაჭერით ხახვი და მოხრაკეთ ზეთში.
ხახვი, რომ შეწითლდება, დაასხით 2 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოადუღეთ.
დაამატეთ დანაყილი ნიგოზი ხმელ სუნელთან, მარილთან, ნიორთან და წიწაკასთან ერთად.
ასევე დაამატეთ მიხაკ-დარიჩინი, ღვინის ძმარი და ანადუღარი წყალი (გაციებული).
წვენში ჩააწყეთ ბადრიჯნები