როგორ მოამზადოთ მწვანე პომიდვრის სალათა ნიგვზით - rogor.ge

როგორ მოამზადოთ მწვანე პომიდვრის სალათა ნიგვზით

პომიდორი დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, უმეტესად თხელ ნაჭრებად. დაჭრილ პომიდორზე მოაყარეთ მარილი და რამდენიმე საათი გააჩერეთ, რომ წვენი გამოუშვას. შემდეგ გაწურეთ და ასრისეთ ხელით.

შემდეგ დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბულგარული წიწაკა, ნიორი და მწვანილი.

mcvane-pomidori-1761204215.jpg

სუნელები, დაფქული ნიგოზი და ძმარი კარგად აურიეთ და ერთგვაროვან ტექსტურამდე მიიყვანეთ.

სასურველია მაცივარში მოთავსება 1–2 საათით, რათა სანელებლების არომატი და მწვანე პომიდვრის გემო უფრო გამოკვეთილად იგრძნობოდეს.

შედეგი: არომატული, ოდნავ მჟავე და ნიგვზის არომატით გაჯერებული სალათა, რომელიც შესანიშნავად უხდება როგორც ხორცეულს, ასევე ცხელი კერძების გარნირად.