როგორ მოვამზადოთ ქლიავის არომატული მურაბა ტაფაში: სწრაფი რეცეპტი
- ქლიავი გაჭერით რამდენიმე ნაჭრად, მოათავსეთ ტაფაზე და დააყენეთ ძლიერ ცეცხლზე.
- ადუღებიდან მოშუშეთ 5 წუთის განმავლობაში, დაბალ ცეცხლზე. დროდადრო მოურიეთ.
- დაამატეთ შაქარი და შუშეთ კიდევ 5 წუთი.
- შემდეგ ჩაყარეთ ლიმონის მჟავა და კიდევ 1 წუთით გააგრძელეთ დუღილი.
- გადმოდგით ცეცხლიდან, გადაიტანეთ სტერილურ ქილებში და დაახურეთ ხუფი.
- ეს მარტივი რეცეპტი საშუალებას გაძლევთ სწრაფად მოამზადოთ გემრიელი და არომატული ქლიავის მურაბა ყოველგვარი წვალების გარეშე.
როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი ქლიავის მურაბა ნიგვზის გულით, ხარშვის გარეშე