როგორ მოვამზადოთ ყაბაყი ხორცზე უფრო გემრიელად - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ყაბაყი ხორცზე უფრო გემრიელად

  1. ყაბაყი გაახეხეთ მსხვილ სახეხზე, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ 10 წუთით, შემდეგ გამოწურეთ წვენი.
  2. დაუმატეთ კვერცხი, გახეხილი ყველი, დაჭყლეტილი ნიორი, მწვანილი და სანელებლები.
  3. მოაყარეთ ფქვილი ან საფანელი, რომ მასა გასქელდეს.
  4. კარგად აურიეთ და გადააწყვეთ ცხელ ზეთიან ტაფაზე.
  5. ორივე მხრიდან შეწვით ოქროსფრამდე (2-3 წუთი თითო მხარეს).

qabaqi1-1753076214.jpg