როგორ მოვამზადოთ მსხლის ჩიზქეიქი ლურჯი ყველით
დაქუცმაცებული ნიგოზი მსუბუქად მოხალეთ. შეურიეთ თაფლი და დაფხვნილი ორცხობილა. ჩატკეპნეთ ფორმის ძირში.
მოამზადეთ შიგთავსი: კრემ-ყველი და ლურჯი ყველი ათქვიფეთ კვერცხთან ერთად ერთგვაროვან მასამდე.
გადმოასხით შიგთავსი ქერქზე და ზემოდან დაალაგეთ მსხლის თხლად დაჭრილი ნაჭრები.
გამოაცხვეთ 170°C-ზე 35 წუთით.
კარგად გააციეთ მაცივარში 2-3 საათით ან ღამით, რათა სტრუქტურა გამაგრდეს.