კეტო ჩიზქეიქი შოკოლადის ძირით და არაქისის კრემით - rogor.ge

კეტო ჩიზქეიქი შოკოლადის ძირით და არაქისის კრემით

ფუძე:

  1. აურიე ნუშის ფქვილი, კაკაო, შაქარი (ან შემცვლელი) და მარილი.
  2. დაამატე გამდნარი კარაქი და აურიე, სანამ ცომივით გახდება.
  3. ჩააფინე მასა 18 სმ-ს ფორმაში და ამოტრიალებული ჭიქით დაპრესე ძირი.
  4. გამოაცხვე 170°C-ზე 10 წუთი. გააგრილე.

შიგთავსი:

  1. კრემ-ყველი და არაქისის პასტა ათქვიფე ერთგვაროვან მასამდე.
  2. დაამატე შაქრის შემცვლელი, არაჟანი და ვანილი. ბოლოს კვერცხები (არ ათქვიფო ძალიან).
  3. დაასხი ფუძეზე და გამოაცხვე 160°C-ზე დაახლოებით 40–45 წუთით. ცენტრი შეიძლება ოდნავ რბილი დარჩეს.
  4. გააგრილე ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ შედგი მაცივარში მინიმუმ 4 საათით ან მთელი ღამით.

მინანქარი:

  1. შოკოლადი და ნაღები გაადნე ორთქლზე ან მიკროტალღურ ღუმელში.
  2. დაამატე კარაქი და აურიე პრიალა მინანქრის მიღებამდე.
  3. გადაასხი ჩიზქეიქს და მაცივარში შედგი სანამ მთლიანად გაცივდება.

508598055-1264276458396602-702009594456125984-n-1750402014.jpg