როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი კიბორჩხალები სწორად
მხოლოდ ცოცხალი კიბო შესაფერისია ამ რეცეპტისთვის. რომელიც ცოცავს და მოძრაობს. გარეცხეთ გამდინარე წყლის ქვეშ.
მოამზადეთ ნახარში. ადუღეთ 3-4 ლიტრი წყალი და დაუმატეთ: მწვანილი, პილპილი, დაფნა და მარილი (გემოვნებით). ადუღეთ 5 წუთი და დაუმატეთ კიბო.
კიბო ადუღდება, მაღალ ცეცხლზე გაწითლდება, დადგით დაბალ ცეცხლზე და „ბულიონში“ ჩააგდეთ კარაქის ნაჭერი.
მოხარშეთ კიბო კიდევ 20 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გამორთეთ და გააჩერეთ. კარგია, თუ საკმარისი ნებისყოფა გაქვთ და 30 წუთი მაინც დაიცდით.