როგორ მოვამზადოთ გოგრა-ბარდას წვნიანი
წყალი გადაავლეთ მშრალ ბარდას და დატოვეთ წყალში დასალბობად მთელი ღამით. დილით წყალი გადაასხით, ქვაბი აავსეთ ახალი წყლით, ჩაყარეთ მასში ბარდა და დადგით საშუალო ცეცხლზე ნახევრად მომზადებამდე (დაახლოებით 30 წუთით).
ეს დრო გამოიყენეთ კარტოფილის გასარეცხად და გასათლელად, დაჭერით ოთხკუთხედებად და ჩაყარეთ ქვაბში. ხახვი, კარტოფილი და ოხრახუშის ფესვი გაწმინდეთ, დაჭერით და შეწვით მცენარეულ ზეთში.