როგორ მოამზადოთ სიმინდის "ნეკნები"
გააცალეთ სიმინდი, დადგით თავდაყირა და ბასრი დანით ფრთხილად გაჭერით შუაზე, შემდეგ კი თითოეული ნახევარი კიდევ ორ ნაწილად გაჭერით. იდეალურ შემთხვევაში, თქვენ უნდა მიიღოთ ოთხი იდენტური გრძივი მეოთხედი, რომლებიც ფორმის ნეკნებს მოგაგონებთ.
ღრმა თასში შეურიეთ ზეითუნის ზეთი და სანელებლები.
„ნეკნები“ მოათავსეთ პერგამენტიან საცხობ ფირფიტაზე და თითოეულ ნაჭერს წაუსვით ზეთი და სანელებლები, შემდეგ შედგით 190-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთის განმავლობაში.
თასში აურიეთ მაიონეზი, კეტჩუპი და ლიმონის წვენი. მზა სიმინდის ნეკნებს მოასხით ლიმონის წვენი და მიირთვით სოუსით.
როგორ მოვხარშოთ ყველაზე გემრიელად სიმინდი 15 წუთში - 2 ყველაზე სწორი მეთოდი