"შემოდგომის ბედნიერება" - როგორ მოამზადოთ სასარგებლო და გემრიელი გოგრის და სტაფილოს კრემსუპი
გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსზე. გოგრა გაჭერით შუაზე და ამოიღეთ თესლი. შემდეგ დადეთ დაჭრილი გვერდები საცხობ ფირფიტაზე და დაფარეთ წყლით ნახევარი სანტიმეტრით.
გაფცქვენით კარტოფილი, გახეხეთ ჩანგლით და მოათავსეთ ცალკე საცხობ ფირფიტაზე.
გამოაცხვეთ გოგრა და კარტოფილი დარბილებამდე (45 წუთიდან 1 საათამდე).
სანამ გოგრა და კარტოფილი ცხვება, ჩაასხით წყალი ქვაბში და გააცხელეთ.
გაფცქვენით და დაჭერით სტაფილო. ჯანჯაფილთან ერთად ჩაყარეთ წყალში და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შეამცირეთ სითბო, დააფარეთ სახურავი და ადუღეთ 30 წუთის განმავლობაში.
გამორთეთ ბოსტნეულის ბულიონი და გააგრილეთ. როცა გოგრა და კარტოფილი მზად იქნება, ცოტა უნდა გაცივდეს. შემდეგ ამოიღეთ რბილობი გოგრადან და დაუმატეთ წვნიანს.
კარტოფილი გაფცქვენით, დაჭერით და წვნიანს დაუმატეთ.
დაამატეთ ქოქოსის რძე და სანელებლები.
გემრიელად მიირთვით!