როგორ გამოვაცხოთ ბისკვიტი ისე, რომ არ ჩავარდეს - დაიცავით ეს მკაცრი წესები
ჯამში გატეხეთ კვერცხები, დაუმატეთ შაქარი და დაბალ სიჩქარეზე ათქვიფეთ მიქსერით. თქვეფის პროცესი გრძელდება მინიმუმ 15 წუთი. მასა საგრძნობლად უნდა გაიზარდოს მოცულობით და გაღიავდეს, შაქრის კრისტალები კი მთლიანად უნდა გაიხსნას.
გაცერით ფქვილი და შეურიეთ ვანილი. შემდეგ, 2-3 დოზით ფქვილი დაუმატეთ მასას და კოვზით მოზილეთ ცომი გლუვი მოძრაობებით, ქვემოდან-ზემოთ ერთგვაროვან კონსისტენციამდე.
ცომი მზად არის!