როგორ შევინახოთ ახალი მარწყვი მთელი წლის განმავლობაში - გაყინვის გარეშე
პირველი და ყველაზე ეფექტური მეთოდი მისი გაყინვაა. კენკრა დაბალი ტემპერატურის პირობებში კარგავს ფორმასა და გემოს, ამიტომ შეგიძლიათ ის გაყინოთ და ნებისმიერ დროს მიირთვათ, თუმცა არსებობს კიდევ ერთი რეცეპტი, რომელიც თქვენს მარწყვს მთელი წლის განმავლობაში შენახავს.
იმისათვის, რომ არ გააფუჭოთ მისი გემო, აუცილებლად გამოიყენეთ უახლესი მარწყვი. გადახედეთ თითოეულ მათგანს და დარწმუნდით, რომ ლპობის პროცესი დაწყებული არ არის. შემდეგ მარწყვი მოათავსეთ დიდ თასში და დაფარეთ ცივი წყლით. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, ბოლოს ფრთხილად გარეცხეთ გამდინარე წყლის ქვეშ. ეს ხელს შეუწყობს კენკრის მწერებისგან გაწმენდის პროცესს.