პირში დნება: როგორ მოამზადოთ ომლეტი ბრიუსელის კომბოსტოთი - rogor.ge

პირში დნება: როგორ მოამზადოთ ომლეტი ბრიუსელის კომბოსტოთი

მოხარშეთ კომბოსტო 2-3 წუთის განმავლობაში ოდნავ მარილიან წყალში, სანამ ნახევრად არ მოიხარშება. გაგრილების შემდეგ. თითოეული დაჭერით ორ ნაწილად. ტაფაზე გააცხელეთ მცენარეული ზეთი. მასში ჩადეთ კომბოსტო დაჭრილი მხრიდან, შეწვით 2-3 წუთის განმავლობაში.

rogor2-1680244156.jpg

ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე. კვერცხები რძესთან ერთად ათქვიფეთ ერთგვაროვან მასაში, მარილი, პილპილი, დაუმატეთ ყველი, აურიეთ. კვერცხის მასა ჩაასხით ტაფაში და შეწვით ომლეტი.