როგორ მოვამზადოთ სამარხვო ვარენიკები მჟავე კომბოსტოთი - ძალიან გემრიელია!
მოზილეთ ცომი: ფქვილი, მარილი, კვერცხი და წყალი. შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა მცენარეული ზეთი, რომ ცომი უფრო ელასტიკური იყოს.

მოშუშეთ ხახვი ზეთში. 6-7 წთ.

მჟავე კომბოსტო კარგად გაწურეთ, დაუმატეთ ხახვს და შუშეთ 25 წთ.

ცომის ბურთები გააბრტყელეთ მრგვლად, ჩადეთ შიგთავსი და მოუკარით პირი. მოხარშეთ ადურებულ წყალში. შეგიძლიათ მიირთვათ არაჟანთან ან ნივრიან სოუსთან ერთად.


