როგორ მოამზადოთ ბროკოლის კრემსუპი 2 ინგრედიენტით, გორდონ რამზის რეცეპტით
პირველ რიგში, ადუღეთ წყალი დიდ ქვაბში. სანამ წყალი ცხელდება, ბროკოლის ყვავილები გამოაცალკევეთ ყუნწიდან. როცა წყალი ადუღდება, ჩააყარეთ მარილი. შემდეგ, წყალში დაამატოთ ბროკოლი და ისევ მოაყარეთ მარილი.
ბროკოლი მოხარშეთ სახურავის ქვეშ, მდუღარე წყალში არა უმეტეს 3-4 წუთის განმავლობაში. შემდეგ, გადაწურეთ საწურზე, შეინახეთ წყალი, რომელშიც კომბოსტო იყო მოხარშული.
ცხელი ბროკოლი მოათავსეთ ბლენდერში. ბლენდერის თასში დაამატეთ ცოტა წყალი, რომელშიც კომბოსტო იყო მოხარშული. დაარეგულირეთ წყლის რაოდენობა თქვენი გემოვნებით. ეს ყველაფერი დამოკიდებულია იმაზე, თუ რა კონსისტენციის პიურე სუპი გსურთ მიიღოთ.
ბროკოლი დააბლენდერეთ პიურის კონსისტენციამდე. გასინჯეთ მიღებული მასა. თუ მარილი არ არის საკმარისი, მოაყარეთ და კვლავ დააბლენდერეთ. მზადაა!
გორდონ რამზის უყვარს მარტივი კერძების შერწყმა ორიგინალურ პრეზენტაციასთან. ასე რომ, თეფშში ასხამს ბროკოლის წვნიან-პიურეს, ათავსებთ რამდენიმე ნიგოზს და საყვარელ ყველს (მაგალითად, ლურჯი ყველი). ზემოდან კერძს დაასხით ზეითუნის ზეთი. ხოლო თუ გსურთ სტუმრების აღფრთოვანება, მიიტანეთ ბროკოლის წვნიანი პურში.