როგორ გამოვაცხვე იდეალური პური პურის საცხობში - 4 რჩევა +რეცეპტი - rogor.ge

როგორ გამოვაცხვე იდეალური პური პურის საცხობში - 4 რჩევა +რეცეპტი

კომბაინში მოათავსეთ წყალი, შაქარი და საფუარი. დააყოვნეთ 10 წუთით, რომ საფუარი გააქტიურდეს. შემდეგ დაუმატეთ ზეთი, ფქვილი და მარილი. შეარჩიეთ შესაბამისი რეჟიმი (შესაძლოა ეწეროს: Basic, ან White Bread) და დააჭირეთ დაწყებას.

სანამ ფორმიდან ამოიღებთ, მინიმუმ 5 წუთით გააჩერეთ. ახლა კი გაგიზიარებთ 5 რჩევას, რომლებიც იდეალური პურის გამოცხობაში დაგეხმარებათ.

1. რჩევა დამწყებებისთვის

თუ გამოცდილი „მცხობელი“ ბრძანდებით, ამ რჩევას შეგიძლიათ გადაახტეთ, ხოლო, თუკი ახლა იწყებთ ცომთან მეგობრობას, მაშინ კარგად დაიმახსოვრეთ: წყალი უნდა იყოს თბილი (არც ცხელი, არც ცივი), თორემ საფუარი ვერ გააქტიურდება და შესაბამისად, ცომიც ვერ ამოვა. წაიკითხეთ სრულად