როგორ მოამზადოთ ბულგარული წიწაკა შესანახად, რომ მთელი ზამთარი აღარ იყიდოთ - rogor.ge

როგორ მოამზადოთ ბულგარული წიწაკა შესანახად, რომ მთელი ზამთარი აღარ იყიდოთ

ფარშირებული წიწაკის მომზადება

rogor-1662112276.jpg

ბუნებამ ბულგარული წიწაკა იდეალური გახადა ფარშირებისთვის. ის შესანიშნავია ხორცის, ყველის და კომბოსტოს შიგთავსისთვისაც კი. გარდა ამისა, ნაყოფის ღრუს ფორმა არსებითად შესანიშნავი კონტეინერია ნებისმიერი გემრიელობისთვის.

აირჩიეთ დაახლოებით თანაბარი ზომის წიწაკები, სასურველია წვეტიანი ბოლოთი. ზემოდან ამოჭერით, შემდეგ შიგნიდან გაწმინდეთ თესლებისგან. ტენიანობის მოსაშორებლად გაწმინდეთ შიგნიდან სამზარეულოს ხელსახოცით. ჩადეთ რამდენიმე წიწაკა ერთმანეთში, ასე ისინი ნაკლებ ადგილს დაიკავებენ. მიღებული წიწაკის გროვა შეფუთეთ საკვებ პოლიეთილენის პარკში და შედეთ საყინულეში.

rogor-1662112293.jpg

მომზადება სალათებისთვის

rogor-1662112467.jpg

სალათებისთვის მომზადების მოსამზადებლად წიწაკა დაჭერით თქვენთვის სასურველი ზომის კუბებად. სასურველია ნაჭრები არც თუ ისე პატარა იყოს, თორემ წვენი გამოვა. დაჭრილი წიწაკა გააშრეთ ქაღალდის პირსახოცით. მოათავსეთ ნაჭრები კონტეინერში ან საკვებ პოლიეთილენის პარკში და შედეთ საყინულეში.