როგორ მოვამზადოთ მსხალი წითელ ღვინოში
მსხალი გათალეთ და გაჭერით შუაზე. სცადეთ გაჭრათ შუაზე მსხლის ყუნწიც. ამისათვის გამოიყენეთ ბასრი დანა. მსხალს მოაცალეთ კურკები და შუაგული ისე, რომ არ დაზიანდეს ნახევარი მსხლის ფორმა. მსხალი დაჩხვლიტეთ ჩანგლით და მოასხით ლიმნის წვენი.
ამასობაში ღვინო მოათავსეთ ქვაბში, დაამატეთ შაქარი და დადგით საშუალო ცეცხლზე. ღვინის რაოდენობის განახევრებისთანავე დაამატეთ დარიჩინი, მიხაკი, კონიაკი, ვანილი და ადუღეთ ათი წუთის განმავლობაში.