როგორ მოვამზადოტ ტომატის კრემ სუპი
პომიდორი გაფცქვენით და დაჭერით.
ქვაბში ჩაასხით ზეითუნის ზეთი და მოშუშეთ ხახვი გაოქროსფერებამდე. დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი და კიდევ 1 წთ. შუშეთ.
ქვაბში დაამატეთ ბულიონი და დაჭრილი პომიდორი. მიიყვანეთ ადუღებამდე, შემდეგ ხარშეთ 8-10 წთ. საშუალო ცეცხლზე.
გადმოიღეთ ცეცხლიდან, დაუმატეთ ტომატის პასტა, მარილი, პილპილი, შებოლილი პაპრიკა და დააბლენდერეთ.
დაუმატეთ ნაღები ან ქოქოსის რძე და აურიეთ.
მზა წვნიანი დაასხით ცალკეულ ჯამებში, დაუმატეთ 1 ს/კ. იოგურტი, ან ნაღები. მორთეთ ბაზილიკის ფოთლებით და პარმეზანით. სასურველია მიირთვათ გახუხულ პურთან და მდნარ ყველთან ერთად!