როგორ მოვამზადოთ ბატკნის ხორცი კომშით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ბატკნის ხორცი კომშით

 

ბატკნის ხორცი მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით ღვინო და მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე.

 

ცალკე ტაფაში ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, პრასი და მოხრაკეთ ზეთში და კარაქში. დაამატეთ კანგაცლილი კომშის თხელი ნაჭრები. ხახვი, პრასი და კომში დაუმატეთ ბატკნის ხორცს და ამზადეთ ხორცის დარბილებამდე.

 

ბოლოს დაამატეთ, დაჭრილი ქინძი, გახეხილი ნიორი, შაქარი, მარილი, წიწაკა და დარიჩინი.

 

დაახურეთ თავსახური და ამზადეთ 5 წუთის განმავლობაში. კომშის მაგივრად ასევე შეგიძლიათ გამოიყენოთ ვაშლი.