როგორ მოვამზადოთ პიკანტური გემოს მქონე ყველი რძით, ლიმონითა და იოგურტით სახლის პირობებში - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ პიკანტური გემოს მქონე ყველი რძით, ლიმონითა და იოგურტით სახლის პირობებში

კიდევ ერთი უპირატესობა ისაა, რომ სახლში ყველის მომზადებისას ჩვენ ვიყენებთ ნაკლებ ცხიმს და როგორც წესი, ინგრედიენტები ყოველთვის გვაქვს სახლში.

მომზადება:

  1. ჩაასხით რძე ქვაბში და შეაცხელეთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.
  2. დაუმატეთ იოგურტი და ლიმონის წვენი, აურიეთ ნელა რამდენიმე წამის განმავლობაში და შემდეგ, გააჩერეთ 3 საათი.
  3. გადაწურეთ სხვა ქვაბში, მარლის და საწურის გამოყენებით, რათა გამოყოთ ყველი შრატისგან.
  4. ქსოვილში დარჩენილი მასა უნდა მისცეთ ყველის ფორმა და შეინახოთ მაცივარში 30 წუთის განმავლობაში.
  5. შემდეგ, გამოიღეთ მაცივრიდან ყველი, გახსენით ქსოვილი და მოაყარეთ მარილი.
  6. ისევ გადაახავიეთ და შედგით მაცივარში 8 საათით.
  7. 8 საათის შემდეგ ყველი მზად იქნება.

წყარო: sharingideas.me