როგორ მოვამზადოთ ხბოს ხორცის ცივი შეჭამანდი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ხბოს ხორცის ცივი შეჭამანდი

 

ხბოს ხორცი მოხარშეთ და დაჭერით წვრილ ნაჭრებად. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხბოს კანჭი.

 

დაჭრილ ხბოს ხორცს დაამატეთ, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, წითელი ბულგარული, მწვანე წიწაკა, ახალი ქინძი, მაყვალი, მარილი გემოვნებით და დაასხით ძმარი.

 

კარგად მოურიეთ ერთმანეთში და მოათავსეთ კერძი მაცივარში გასაციებლად.