როგორ შევწვათ ყაბაყი ფქვილით და კვერცით - rogor.ge

როგორ შევწვათ ყაბაყი ფქვილით და კვერცით

ყაბაყი დაჭერით ნაჭრებად და მოაყარეთ ნახევარი მარილი.

კვერცხები ათქვიფეთ დარჩენილ მარილთან ერთად. ცალკე თასში გაცერით ფქვილი.

გააცხელეთ ზეთი ტაფაზე საშუალო ცეცხლზე. რამდენიმე ცალი ყაბაყი ამოავლეთ ფქვილში და ჩააწეთ კვერცხში.

დადეტ ერთ ფენად და შეწვით თითოეულ მხარეს დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში.

იგივენაირად მოამზადეთ ბოსტნეულის დარჩენილი ნაჭრებიც.