როგორ დაამარინადოთ წითელი ხახვი: ძალიან სწრაფი მეთოდი - rogor.ge

როგორ დაამარინადოთ წითელი ხახვი: ძალიან სწრაფი მეთოდი

ქვაბში დაამატეთ წყალი, ძმარი, მარილი და შაქარი და გააცხელეთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ შაქარი არ დაიშლება, 3-დან 4 წუთის განმავლობაში.

ხახვი დაჭერით თხელ ზოლებად და დაამატეთ სითხე. გააჩერეთ 20-30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე.

ხახვი მზად არის საჭმელად. შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში ერთ კვირამდე.

5 მეთოდი, თუ როგორ დაჭრათ ხახვი ცრემლების გარეშე

როგორ დავამარინადოთ ყურძენი - იდეალური წასახემსებელი ხორცთან, რომელიც ზეთის ხილს ჩაანაცვლებს

როგორ დაამარინადოთ წვნიანი და არომატული სამწვადე სომხურად